نوشته شده توسط : hi

از سوی موسسه MoneySense لیستی از بهترین شهرهای کانادا منتشر شده است که ۲۰۹ شهر بزرگ، کوچک و متوسط کانادا را با هم مقایسه می‌کند و به ما می‌گوید که هر کدام چه خصوصیات و چه برتری‌هایی دارند. 

هر چند کیفیت زندگی بستگی به شرایط افراد هم دارد اما هر سال مراکز آماری و تحلیلی بر اساس شاخص‌های استاندارد زندگی، شهرها را رتبه‌بندی می‌کنند. آنها تلاش می‌کنند مهم‌ترین عواملی را که بر کیفیت زندگی افراد تاثیر می‌گذارد در فرمولی قرار دهند و بر اساس آن به این نتیجه برسند که شهرها از نظر میزان درآمد، میزان مالیات، سیستم حمل و نقل عمومی، پاکیزگی و دمای هوا و مسائلی این چنینی چه شرایطی نسبت به هم دارند. این لیست هر سال برای شهرهای کانادا هم اعلام می‌شود.

لیست کلی (نادیده گرفتن اندازه و جمعیت شهر ها)

1-اتاوا (Ottawa) در استان اونتاریو

شهر اتاوا به دلیل کیفیت بالای زندگی در سال های اخیر مرتبا درلیست بهترین شهرهای کانادا و قاره آمریکا ارتقاء یافته به طوریکه سال گذشته دررتبه دوم قرار داشت اما اکنون بهترین شهر برای زندگی در کانادا شده است. درآمدهای مناسب، بالا بودن رشد سلامت و همچنین دسترسی مناسب به مراکز درمانی از جمله دلایلی است که اتاوا را در این لیست بالا نگه داشته است. 

2- شهر برلینگتن (Burlington) در انتاریو

سبک زندگی خوب، با وجود تعداد زیادی مدرسه، کالج، امکانات بهداشتی و درمانی، موقعیت های فراوان شغلی و آب و هوایی دلپذیر در کنار جاذبه های دیدنی فراوان شهر برلینگتن توانسته این شهررا به دومین شهر محبوب کانادا برای زندگی تبدیل کند. همچنین دسترسی راحت این شهر به تورنتو توسط قطار باعث شده تا بسیاری از افراد شاغل ذر تورنتو این شهر را به عنوان  محل زندگی انتخاب کنند.

3- شهر اوک ویل Oakville در استان انتارو

شهر اوکویل تنها 30 دقیقه با مرکز شهر تورنتو فاصله و جمعیتی حدود 200هزار نفر دارد. در این شهر فرصت های شغلی فراوانی در زمینه های علمی و تکنولوژی وجود دارد اما اوکویل نیز مانند بورلینگتون یک حومه شهر تورنتو بوده و بسیاری برای کار به تورنتو رفت و آمد می کنند. پایین بودن میزان جنایت، بالا بودن دستمزد و پایین بودن نرخ بیکاری از شاخص های مهم کیفیت زندگی در این شهر است.

4- سنت‌آلبرت (St.Albert) در آلبرتا

آلبرتا در چندین سال اخیر در لیست بهترین شهرهای کانادا برای زندگی روند صعودی داشته و داشتن اقتصاد قوی و شغل های پردرآمد این شهر از مهمترین عوامل جذب متقاضیان مهاجرت کاری به کانادا می باشد . نرخ بیکاری در این شهر کمتر از 4 درصد و میزان در آمد بالاترین سطح در کشورمی باشد.

5- شهر بوشرویل (Boucherville) در استان کبک

اگر بخواهیم اندازه شهرها را در این لیست نادیده بگیریم شهر بوشرویل با حدود ۴۰ هزار نفر جمعیت، توانسته به رتبه پنجم برسد در حالی که در سال گذشته در رتبه اول قرار داشت.  این شهر نرخ بیکاری بسیار پایین، متوسط درآمد بالا و همچنین توانایی خرید خانه خوبی دارد. ضمن اینکه در کنار این شرایط اقتصادی خوب، گروه‌های هنری و ورزشی قابل توجهی در این شهر مشغول به فعالیتند. 

 

لیست بهترین شهر های بزرگ کانادا

کیفیت زندگی در شهرهای بزرگ و کوچک با هم تفاوت‌های زیادی دارد. برای بالا بردن سطح درآمد، بهتر شدن وضعیت بهداشت عمومی و پایین آوردن میزان جرائم، شهرهای کوچک کار راحت‌تری را به نسبت شهرهای بزرگ پیش رو دارند. بنابراین رتبه‌بندی بر اساس اندازه شهرها نیز انجام شده است. در میان شهرهای بزرگ، بهترین شهرها برای زندگی به ترتیب

1- اتاوا

2- وینی‌پگ

3- تورنتو 

4- ونکوور

5- مونترال 

6- کبک سیتی

7- ادمونتون

8- کلگری

هستند. شهر کبک (Quebec City) با بیش از ۵00 هزار نفر جمعیت، مثل سال گذشته در لیست کلی شهر ها دهمین شهر مناسب برای زندگی در کاناداست و در میان شهرهای بزرگ، رتبه دوم را دارد. دراین شهر نرخ بیکاری 4% است. ۵۳% از ساکنان شهر صاحب خانه هستند و به طور متوسط افراد می‌توانند در این شهر پس از سه سال و نیم خانه بخرند. وینیپگ هم با بیش از ۷۰۰ هزار جمعیت به دلیل شرایط مناسب بهداشتی و همچنین دسترسی به وسایل حمل و نقل عمومی توانسته سومین شهر مناسب برای زندگی در کانادا باشد. 

 

نگاهی به تورنتو

وضعیت کیفیت زندگی در تورنتو به عنوان بزرگ‌ترین شهر کانادا هم اطلاعات خوبی را از شرایط این شهر به دست می‌دهد. تورنتو در لیست، ششمین شهر بزرگ مناسب برای زندگی در کاناداست. این شهر با ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت، در لیست کلی، سی و پنجمین شهر مناسب برای زندگی در کاناداست و در پنج سال گذشته پنج درصد نیز افزایش جمعیت داشته است. تورنتو به نسبت سایر شهرهای کانادا میزان پرداخت مالیات کمتری دارد، وضعیت حمل و نقل عمومی آن مناسب گزارش شده، هوای تقریبا خوبی دارد و تیم‌های ورزشی و گروه‌های هنری هم در آن فعالیت می‌کنند. برآورد میزان بیکاری در تورنتو بیش از ۸ درصد و میانگین درآمد سالیانه هر خانوار ۶۰ هزار دلار است. مردم تورنتو به طور متوسط بعد از شش سال و نیم می‌توانند خانه بخرند. کاهش آمار جرائم در تورنتو یکی از مهم‌ترین شاخص‌های قابل توجه کیفیت زندگی در این شهر است. طبق آمارهای رسمی، میزان جنایت در تورنتو در پنج سال گذشته ۲۴ درصد کاهش داشته است. در تورنتو به ازای هر ۱۰۰۰ نفر دو پزشک وجود دارد.

 

بدترین شهرها کانادا برای زندگی

همان‌طور که اشاره شد شرایط زندگی و استانداردهای آن بسته به شرایط افراد با هم متفاوت است. بطور مثال افراد مسن که در دوران بازنشستگی خود قرار دارند شهری آرام با دسترسی راحت به مراکز درمانی را به شهری شلوغ و پر از شرکت‌های تجاری ترجیح می‌دهند. اما این لیست تلاش کرده است شاخص‌هایی را در نظر بگیرد که به صورت کلی برای همه افراد در همه شرایط باارزش است. بر همین اساس می‌توانیم به شهرهایی که در کانادا پایین‌ترین رده را دارند نگاهی بیندازیم. در میان شهرهای بزرگ، مونترال (Montreal) در گذشته ای نه چندان دور، در این لیست پایین‌ترین رتبه را داشت. یکی از عوامل آن نیز پایین بودن کیفیت زندگی در مونترال - در سالهای گذشته - می‌تواند نرخ بیکاری بالای 10% بوده باشد. البته این مسئله در طول سالهای گذشته بهبود پیدا کرده و با رونق هرچه بیشتر اقتصاد این شهر، در این لیست موقعیت این شهر بهبود قابل توجهی داشته است. میانه درآمد سالیانه خانوار در مونترال حدود ۴۵ هزار دلار است. در حال حاضر از میان شهرهای بزرگ کانادا، شهرهای ساسکاتون (واقع در ایالت ساسکاچوان) و کلگری (در ایالت آلبرتا) در پایین ترین رتبه قرار دارند که یکی از دلایل آن می تواند درصد بیشتر بیکاری نسبت به سایر شهرهای بزرگ کانادا باشد. ضمن اینکه برمپتون هم در میان شهرهای بزرگ کانادا جزو پایین رتبه‌ها در این لیست است. شهر نیو گلاسکو هم در ایالت نوا اسکوشیا آخرین شهر، در مجموع لیست ۲۰۹ تایی کانادا است. 

بر اساس داده های کانادا که توسط Maclean برای رتبه بندی سالانه خود در خطرناک ترین مکان های کانادا جمع آوری شده که شهرهای  North Battleford, Sask، Thompson, Man، Quesnel, B.C، Wetaskiwin, Alta و Portage La Prairie, Man جزء خطرناک ترین شهرهای کانادا شناخته شده اند.



:: برچسب‌ها: پارس رادینکو , مهاجرت , کانادا , ویزا , ویزای کاری , المان , تحصیل ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hi

ویزا معمولا شامل محدودیت در مدت اقامت شخص خارجی، از زمانی که ایشان وارد خاک آن کشور شده، می باشند. در مورد این محدودیت ها در رابطه باتعداد درخواست اجازه ورود به یک کشور مربوط می شود و بنابراین در برخی از کشورها یک مجوز رسمی و قانونی شخص خارجی برای ورود به کشور و اقامت در آن می باشند.

یک ویزا و یا مجوز ورود به کشور، توسط اداره مهاجرت آن کشور صادر می شود و ممکن است طبق صلاحدید مقام مهاجرت آن کشور، در هر زمان لغو شود. ویزاها معمولا به صورت برچسب، مهر در گذرنامه متقاضی ویا سایر اسناد سفر به همراه امضاء مسئول مربوط اعطا می گردد.

از لحاظ تاریخی، مقامات مهاجرتی مجاز به ورود و یا رد ورود بازدید کنندگان در هنگام ورود به مرز بودند. در صورت ورود مجاز، مقامات ویزای لازم را صادر می کند که در پاسپورت مهر ورود به خاک کشور مقصد زده می شود.

متقاضی خارجی، به طو کلی باید از قبل درخواست ویزا دهد. درخواست ویزا گاهی در دفتر کنسولگری، سفارت، از طریق پست یا اینترنتی و از طریق سیاست های معرفی شده، سفارت کشور مقصد انجام می پذیرد. ویزای مدرن می تواند بر چسب و یا مهر در گذرنامه باشد. و یا ممکن است شکل یک سند جداگانه و یا سند الکتریکی باشد که متقاضی باید قبل از خارج شدن از مرز آن را چاپ کند و به موقع خروجی از مرز به همراه خود داشته باشد.

بعضی از کشورها، برای خروج از مرز کشور، چه برای شهروندان خود و چه مسافران خارجی ویزای خروج، صادر می کند. به طور خاص، منطقه ای از کشور نروژ منطقه ای کاملا بدون ویزا می باشد که تحت پیمان اسوالبرد است.

برخی از کشورها (مانند آن هایی که در منطقه شینگن قرار دارند) با کشورهای دیگر توافقاتی دارند که به شهروندان اجازه می دهد بدون ویزا بین این کشورها سفر کنند. سازمان توریسم جهانی اعلام کرد که شعار گردشگرانی که پیش از سفر به ویزا نیاز دارند، در سال ۲۰۱۵ به پایین ترین سطح خود رسید.

 
 

بررسی اجمالی ویزا

 

ویزا به طور کلی اجازه می دهد که شهروندان یک کشور اجازه ورود به خاک کشور دیگر را داشته باشند. و در محدودیت های مشخصی از قبیل چارچوب زمانی برای ورود، محدودیت در مدت زمان اقامت و ممنوعیت استخدام در آنجا اقامت داشته باشند. بسیاری از کشورها، در برخی ا موقعیت ها نیاز به ویزا ندارند؛ این ممکن است نتیجه پیمانی باشد که توافقات متقابل را مشخص می کند. داشتن ویزا به تنهایی تضمین ورود به کشور صادر کننده نیست و در هر زمانی می تواند این ویزا را لغو کند.

در خواست ویزا، قبل از ورود به کشور فرصتی برای رسیدگی به شرایط متقاضی مانند امنیت مالی، دلیل سفر و جزئیات سفرهای قبلی به این کشور را می دهد و همچنین ممکن است در هنگام ورود به آن کشور، تحت کنترل امنیتی و یا بازرسی قرار گیرد.

 
 

تاریخچه ویزا

 

تاریخچه ویزا

در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، در اروپای غربی، گذرنامه و ویزا برای انتقال از یک کشور به کشور دیگر ضروری نبود. سرعت حمل و نقل و جا به جایی زیاد افرادی که با قطار سفر می کردند، کار کنترل پاسپورت ها تا حد زیادی سخت کرده بود. سرانجام گذرنامه ها و ویزاها پس از جنگ جهانی اول به عنوان اسناد مسافرتی ضروری بود.

شرایط ویزا

بعضی از ویزاها باید در بدو ورود به کشور مقصد صادر شوند و گروهی دیگر نیز قبل از سفر، باید به سفارت و یاکنسولگری کشور مقصد سفر، درخواست ویزا دارد. در بعضی از موارد، مسافرین خارجی می توانند به دفاتری کمه تخصص در اخذ ویزا دارند مراجعه کرده و این امر را به آن ها واگذار کنند. این آژانس ها، به وسیله مقامات خارجی ، سفارت و یا کنسولگری به نمایندگی از مسافران بین المللی مجاز به درخواست ویزا برای مسافرت هستند.

به همین ترتیب، در چنین مواردی ممکن است مراحل اخذ ویزا پیش از رسیدن به فرد به اتمام برسد. نیاز و یا عدم ویزا به اخذ ویزا به طور کلی به تابعیت متقاضی، طول مدت اقامت و فعالیت هایی که ممکن است متقاضی مایل به انجام آن در کشور مقصد باشد بستگی دارد. این موراد ممکن است دسته های مختلف ویزا را با شرایط مختلف مساله تعیین کنند.

مرجع صدور ویزا، معمولا شعبه ای از وزارت امور خارجه یا کنسولگری کشور مقصد می باشد که این اسناد می توانند گواه به این باشد که متقاضی قادر به حمایت از خود در کشور میزبان (از نظر اقامت و یا خوراک) هستند یا خیر.

برخی از کشورها از اخذ ویزا برای افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند ایدز خودداری می کنند. شرایط دقیق آن بستگی به کشور و گروه ویزایی دارد. نمونه هایی برجسته ی کشورهایی که نیازمند تست ATV برای شهروندان بلند مدت هستند می توان به روسیه و ازبکستان اشاره کرده. این در حالی است که ازبکستان هنوز تست HIV وسایر تست های پزشکی دارند.

افسران صدور ویزا نیز مدارکی از قبیل عدم سوءپیسنیه و سابقه کیفری و یا فعالیت های خاص (مانند فحشا و یا قاچاق مواد مخدر) از متقاضیان دریافت کنند. گذرنامه های مسافران شهودی بر تابعیت و یا سفر به کشوری که با کشور خود دشمن محسوب شود، ویزای متقاضیان آن ها رد می شود.



:: برچسب‌ها: پارس رادین , مهاجرت , کانادا , ویزا , ویزای کاری , المان , تحصیل ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hi

اخذ ویزای آلمان، مهاجرت به آلمان از طریق روش های مختلف و اخذ اقامت آلمان از بهترین راه های ممکن، به طور کامل در این مقاله برای مخاطبین و علاقه مندانی که در پی اخذ ویزای آلمان می باشند، مورد بررسی و تشریح قرار می گیرد. آلمان از بهترین و اقتصادی ترین کشور های حال حاضر اروپا می باشد. کم تر کسی پیدا می شود که نام آلمان را شنیده باشد و به شهره اقتصاد قوی آن پی نبرده باشد. بنابر این سالانه مهاجران بسیار زیادی به صورت قانونی و غیر قانونی در طلب اخذ ویزای آلمان می باشند. بنابر این راه های مختلف مهاجرتی جهت اخذ ویزای آلمان وجود دارد که بایستی هر کدام از آن ها را مورد بررسی قرار داد تا بسته به شرایط افراد، مناسب ترین راه برای آن ها برگزیده شود. چنانچه پس از مطالعه مقاله اخذ ویزای آلمان، در خصوص شرایط مهاجرتی خود به این کشور و یا روند پروسه آن مایل به کسب اطلاعات بیشتر می باشید، می توانید از طریق تماس با موسسه از خدمات مشاوره رایگان موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش)، بهره مند شوید و با همکاران ما در ارتباط باشید.

شرایط عمومی اخذ ویزای آلمان

 

کشور آلمان از بزرگ ترین کشور های قاره سبز می باشد که به علت زیر ساخت های مناسب، اقتصاد قوی و ایجاد زمینه های جذب مهاجر، توانسته افراد زیادی ائم از متخصص، دانشجو، توریست و سرمایه گذار را در کشور خود گرد آورد. این کشور به دلیل اقتصاد و صنعت توسعه یافته خود، اقتصاد اول قاره اروپا را به خود اختصاص داده است.

این کشور در تمامی زمینه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، درمان، توریست و گردشگری مطرح می باشد و برای هر یک از این روش های مهاجرتی ویزای خاصی قرار داده است. بنابراین جهت اخذ ویزای آلمان بایستی در ابتدا هدف مهاجرت شما به این کشور مشخص شود و متناسب با نوع هدف شما، مدارک مرتبط با آن تهیه و جمع آوری شود. گفتنی است زبان مردم این کشور، آلمانی می باشد و توصیه می شود در ساده ترین روش های مهاجرتی به این کشور، جهت ارتباط اولیه با مردم و همچنین جهت اخذ ویزای آلمان، افراد بایستی یک مدرک زبان آلمانی در سطح A2 بتوانند ارائه دهند.

 

 

انواع ویزای آلمان

 

یکی از عوامل مهم جهت اخذ ویزای آلمان، تعیین هدف خود برای مهاجرت به این کشور است. با توجه به اهداف گوناگون مهاجرین انواع ویزای آلمان از کوتاه ترین آثار اقامتی (ویزای نوع A) تا بلندترین آثار اقامتی (ویزای نوع D) صادر می شود.

اخذ ویزای آلمان از طریق تحصیل

 

معمولاً بیشتر دانشجویانی که به دنبال تحصیل کم هزینه و سطح کیفی آموزش بالا در اروپا می باشند، اخذ ویزای آلمان از طریق تحصیل یکی از گزینه های انتخابی آن می باشد. به طور کلی تحصیل رایگان برای افراد غیر بومی آلمان نیز در صورت داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح B2 رایگان می باشد. همچنین گفتنی است که امکان تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان بین المللی فراهم است. همچنین مدت زمان تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی 3 ساله، در مقطع کارشناسی ارشد با توجه به نوع رشته 1 تا 2 ساله می باشد. همچنین تحصیل در مقطع دکتری نیز با توجه به نوع رشته و استاد راهنما بین 3 تا 5 سال می باشد. جهت پذیرش در دانشگاه های این کشور، ارائه مدارک تحصیلی ما قبل خود بسیار ضروری و مهم است. نکته دیگر جهت اخذ ویزای آلمان نشان دادن تمکن مالی است. بنابراین این مقدار تمکن برای فرد دانشجو می تواند 800 تا 1000 یورو در ماه باشد.همچنین گفتنی است در این کشور امکان تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا وجود دارد. معمولاً دانشگاه های آلمان قدمتی بالا دارند و بهترین اساتید در آن جهت آموزش دانشجویان بومی و اینترنشنال گرد هم آمده اند.

اخذ ویزای آلمان از طریق کار

 

به طور کلی اخذ ویزای آلمان از طریق کار به دو صورت امکان پذیر می باشد. روش اول نیاز است که متقاضیان کار از کارفرما های شرکت های آلمانی در خاک این کشور نامه ای تحت عنوان پیشنهاد شغلی دریافت کنند. برای این کار نیاز است افراد متقاضی رزومه تحصیلی، کاری و سوابق حرفه ای خود را برای کمپانی ها و شرکت های مربوطه ارسال کنند و درخواست وقت مصاحبه با کارفرما را اخذ نمایند. چنانچه در مصاحبه خود قبول شوند، الزامی است که کارفرما جهت پیگیری صدور دعوت نامه اقدامات اولیه را انجام دهد. روش دوم نیز به نام ویزای جستجوی کار آلمان مشهور است که در قاره اروپا فقط دو کشور اتریش و آلمان این نوع ویزا را ارائه می دهند. کشور آلمان به سبب اقتصاد محکم و استوار خود به نیروی کار متخصص جهت تامین کمبود نیروی انسانی خود نیازمند است. از این رو کشور آلمان این نوع ویزا را برای افراد اتحادیه اروپا و همچنین ساکنان خارج از اتحادیه اروپا نیز فراهم آورده است. این ویزا برای افراد ماهر، متخصص که دارای سابقه کاری می باشند به مدت 6 ماه جهت به دست آوردن فرصت شغلی مناسب در این کشور صادر می شود.همان طور که گفته شد، آلمان به واسطه صنعتی بودن خود توانسته نرخ بیکاری در کشور را به نرخ 3 درصد برساند. بنابراین علاوه بر امکان صدور پیشنهاد شغلی برای متقاضیان کار، امکان صدور ویزای جستجوی کار را نیز مهیا کرده است. بنابراین جهت اخذ ویزای آلمان یک موقعیت بسیار مناسب فراهم است که متقاضیان می توانند از آن بهره ببرند.



:: برچسب‌ها: پارس رادینکو , مهاجرت , کانادا , ویزا , ویزای کاری , المان , تحصیل ,
:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : hi

تحصیل در کانادا در یک نگاه

  • پایتخت کانادا: اتاوا (Ottawa)
  • زبان تحصیل: انگلیسی
  • مدت تحصیل مقطع کارشناسی در کانادا:3-4 سال
  • مدت تحصیل کارشناسی ارشد در کانادا: 1-2 سال
  • مدت تحصیل دکتری در کانادا : 3 -5 سال
  • کار حین تحصیل در کانادا: 20 ساعت در هفته
  • هزینه تحصیل در دوره کارشناسی در کانادا 2020: به طور متوسط 12000-25000 دلار کانادا در سال
  • هزینه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در کانادا 2020: به طور متوسط 15000 – 20000 دلار کانادا در سال
  • هزینه تحصیل در دوره دکتری در کانادا 2020: به طور متوسط 15000 – 20000 دلار کانادا در سال

یکی از مسائلی که بیشترین اهمیت را در پذیرش از دانشگاه های کانادا دارد عدم وجود فاصله زیاد بین مقاطع تحصیلی دانشجو است، به این معنا که دانشجویانی می توانند موفق به اخذ ویزای تحصیلی کانادا شوند که بیشتر از 5 سال فاصله بین مقاطع تحصیلی خود نداشته باشند. یکی دیگر از موضوعاتی که ذهن هر دانشجو را در پذیرش از دانشگاه ها و یا کالج های کانادا به خود مشغول می کند هزینه های بالای تحصیل در دانشگاه های کانادا است و به همین دلیل اکثر دانشجویان بین المللی به دنبال اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های خوب کانادا هستند. دانشجویان بین المللی جهت پذیرش از دانشگاه های کانادا مدارکی از قبیل زبان انگلیسی و آخرین مدرک تحصیلی را می بایست به دانشگاه مورد نظر خود در کانادا ارائه دهند. یکی از دلایلی که دانشجویان بین المللی دانشگاه های کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنند شرایط مطلوب اعطای بورسیه به دانشجویان بین المللی است. البته اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های کانادا نسبتا دشوار است و شاید دانشجویان ایرانی در اکثر مواقع در پذیرش مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از کالج های کانادا موفق به اخذ بورسیه نشوند! دانشجویان متقاضی بورسیه حتما می بایست مصاحبه ای با دانشگاه مورد نظر خود در کانادا داشته باشند در این صورت امکان اعطای کمک هزینه تحصیلی به دانشجو وجود دارد. البته دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارند می بایست قبل از هر اقدامی برنامه ریزی دقیقی برای پرداخت هزینه های تحصیل در کانادا داشته باشند. البته این نکته را نباید از خاطر برد که به دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه های کانادا اجازه کار نیز داده خواهد شد و در آمد حاصل از این کار پاره وقت مقداری از هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا را تأمین خواهد کرد.

تحصیل در کانادا – هزینه زندگی در کانادا 2020

هزینه زندگی در شهرهای کوچک پایین تر از شهرهای بزرگ است و البته شانس یافتن کار هم در شهرهای کوچکتر کمتر خواهد بود. در صورتی که هزینه  تحصیل در کانادا را حتی بدون بورسیه می توانید تأمین کنید، فرصت های شغلی دانشجویی در این کشور پهناور بسیار زیاد است و شما می توانید هزینه ی زندگی خود را در حین تحصیل با کار پاره وقت تأمین نمایید. البته توصیه می کنیم که حداقل برای سال اول به اندازه هزینه تحصیل و زندگی بودجه در نظر بگیرید. هزینه تحصیل در کانادا به همراه هزینه زندگی در کانادا برای سال اول در حدود 30000 دلار خواهد بود. هزینه های زندگی در کانادا برای دانشجویان به صورت میانگین 1500 دلار کانادا در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد و بیمه می باشد.

ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد قصد ادامه تحصیل در کانادا را داشته باشد قبل از رفتن به کانادا و برای رفتن به کانادا و سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در کانادا است. کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیلات خود در کشور کانادا مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان انگلیسی مسلط بوده و دوره تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

شهریه تحصیل در کانادا در مقایسه با انگلیس، استرالیا و نیوزلند پایین تر می باشد. برای کمک به هزینه های تحصیلی بورسیه های زیادی (مخصوصا برای دانشجوهای برتر) وجود دارد و بیشتر این بورسیه برای مقاطع فوق لیسانس و بالاتر می باشد ولی برای مقطع لیسانس هم تعدادی از این بورسیه ها وجود دارد که می تواند هزینه تحصیل در کانادا را کاهش چشم گیری دهد.

  • شهریه دانشجویان بین المللی در کانادا: میانگین شهریه برای هر سال بین 12000 تا 20000 دلار
  • شهریه دانشجویان کانادایی: میانگین شهریه برای هر سال بین 3000 تا 5000 دلار
  • شهریه دانشجویان کبکی در استان کبک: میانگین شهریه برای هر سال بین 1000 تا 3000 دلار

افرادی که از تخفیف شهریه بهره مند هستند عبارتند از:

  • شهروندان و افراد دارای اقامت دائم کانادا
  • افراد محافظت شده و خانواده وابسته آنها طبق قانون اداره مهاجرت کانادا (منظور افرادی که پناهنده کانادا شده اند.)
  • دانشجویان بین المللی واجد شرایط

تحصیل در کانادا – شرایط تحصیل در کانادا 2020

طبق قانون کانادا، اعضای خانواده فرد (همسر یا فرزندان) می توانند پس از ورود به کانادا تقاضای ادامه تحصیل بدهند به شرط آنکه آن فرد دارای ویزای تحصیلی یا کار موقت باشد. به واسطه قدمت دانشگاه های ممتاز در سیستم آموزشی کانادا و امکانات بسیار ویژه ای که کشور کانادا در اختیار دانشجویان خارجی برای تحصیل در کانادا قرار می دهد، کشور کانادا همواره کانون توجه علاقه مندان به تحصیل در مراکز معتبر علمی و همه افرادی که متقاضی اخذ اقامت و یا پی آر کارت کانادا بوده اند، بوده است. دانشگاه ها و مراکز آموزشی کانادا سرآمد دانشگاه های برتر دنیا هستند و تقریبا تمامی رشته های دانشگاهی را پوشش می دهند. این کشور در مقایسه با میانگین کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، پول بیشتری برای آموزش خرج می کند (به عنوان درصدی از GDP) و در بین کشورهای G-8 (انجمن متشکل از 8 کشور ثروتمند جهان) در مقام دوم قرار دارد.

تحصیل در کانادا – مدرک زبان لازم برای تحصیل در کشور کانادا 2020

در کشور کانادا ، تحصیل به زبان انگلیسی یا فرانسه برای مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری امکان پذیر است . ارائه مدرک زبان انگلیسی برای پذیرش دانشگاه های کانادا لازم است . در مقطع کارشناسی ارائه مدرک زبان انگلیسی با نمره آیلتس حداقل 6 لازم است . در مقطع کارشناسی ارشد حداقل نمره آیلتس 6.5 است . برای پذیرش در مقطع دکترا دانشجوی متقاضی باید دانش زبانی خوبی داشته باشد تا بتواند استاد راهنما را برای همکاری جهت دریافت پذیرش متقاعد کند . و معمولا اساتید و دانشگاه ها نمره ایلتس 7 را از دانشجو درخواست میکنند.
آزمون های اصلی انگلیسی پذیرفته شده توسط دانشگاه های کانادا به شرح زیر است :

  • IELTS– انگلیسی ( در سطح پیشرفته )
  • TOEFL
  • CAEL : ( ارزیابی زبان انگلیسی دانشگاهی کانادایی )
  • CanTEST : ( نوعی تست انگلیسی برای دانش آموزان و کارآموزان )
  • MELAB : ارزیابی زبان انگلیسی در ایالت میشیگان


:: برچسب‌ها: پارس رادینکو , مهاجرت , کانادا , ویزا , ویزای کاری , المان , تحصیل ,
:: بازدید از این مطلب : 370
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 آبان 1399 | نظرات ()